Γιατί εξόργισε τον κόσμο η νέα διαφήμιση της Pepsi;

  • Πέμπτη, Απρ 06 2017

Μπορεί η Kendall Jenner να έγινε το πρώτο μοντέλο μετά την Cindy Crawford που συμμετείχε σε διαφήμιση της Pepsi, όμως το όλο concept της δεν άφησε την γλυκιά γεύση που αφήνει το γνωστό αναψυκτικό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.... Στο video που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη, η 21χρονη βρίσκεται εν μέσω μίας φωτογράφισης όταν ξαφνικά περνάει μία πορεία έξω από τον χώρο που βρισκόταν και αποφασίζει να συμμετέχει και αυτή, μετά το νεύμα ενός νεαρού.

Σε κάποια φάση, η όλη διαμαρτυρία σταματάει μπροστά από ένα μπλόκο αστυνομικών και κάπου εκεί αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο το μέλος της οικογένειας Kardashian.

Προσπερνάει τους συμμετέχοντας στην πορεία, οι οποίοι εκπροσωπούν την διαφορετικότητα στην κοινωνία, αρπάζει μία Pepsi και την προσφέρει σε έναν αστυνομικό.

Αυτή ήταν και η στιγμή που εξόργισε περισσότερο τον κόσμο, καθώς είναι σαφέστατος παραλληλισμός με την γνωστή φωτογραφία από την πορεία «Black Lives Matter» με την νεαρή μπροστά από ένα πιο σκληρό μπλοκ αστυνομικών.

H Pepsi πάντως, σε σχόλιο της, τόνισε πως «είναι μία παγκόσμια διαφήμιση που αφορά ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες που ενώνονται με αρμονία. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.

300x250