Απόψε στην εκπομπή «ΕQ» ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

ΕΚΠΟΜΠΗ EQ

Η Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται τον διάσημο μουσικοσυνθέτη απόψε στις 21:00 αποκλειστικά στο ACTION 24.

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξενεί απόψε στις 21:00 τον διάσημο μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.
Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μιλάει για την ελληνική μουσική, για τη σχέση του με τον Μάνο Χατζιδάκι, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει το ρόλο που κατά την γνώμη του διαδραματίζει η τραπ στην καλλιέργεια της κουλτούρας βίας.
Ο μουσικοσυνθέτης συζητά με την Έλενα το θέμα της πατρότητας σε μεγαλύτερη ηλικία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τον τρόπο που αυτές μας καθορίζουν και επηρεάζουν. Τέλος, δεν διστάζει να κάνει λόγο για το αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά και πώς καταφέρνει να τα διαχειρίζεται.
Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.
Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»