Απόψε στην εκπομπή «ΕQ» ο Πύρρος Δήμας

ΕΚΠΟΜΠΗ EQ
Απόψε στην εκπομπή «ΕQ» ο Πύρρος Δήμας

Η Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται απόψε στις 21:00 τον 3 φορές Χρυσό Ολυμπιονίκη αποκλειστικά στο ACTION 24.

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξενεί απόψε στις 21:00 τον 3 φορές Χρυσό Ολυμπιονίκη στην άρση βαρών, Πύρρο Δήμα, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.
Ο Πύρρος έρχεται στο στούντιο του «EQ» και κάνει αναδρομή στα δύσκολα χρόνια που βίωσε στη Χειμάρρα, τον ρατσισμό που αντιμετώπισε αλλά και την καχυποψία που βίωσε τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα. Περιγράφει τις ωραιότερες αλλά και δυσκολότερες στιγμές που έζησε στον πρωταθλητισμό και συζητάει για το ενδεχόμενο να κατέβει εκ νέου στην πολιτική. Ο Πύρρος μοιράζεται τις σκέψεις του με την Έλενα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις όταν μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά αλλά και για τον ερχομό του νέου παιδιού του με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.
Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»