Η κορυφαία βράβευση του ποδοσφαίρου από τον ΠΣΑΠΠ ζωντανά και αποκλειστικά από το ACTION 24

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠΠ 2022-23
Η κορυφαία βράβευση του ποδοσφαίρου από τον ΠΣΑΠΠ ζωντανά και αποκλειστικά από το ACTION 24

Το ACTION 24, στο πλαίσιο της προβολής κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων και γεγονότων, θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά, σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20:00, την βράβευση – θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα Βραβεία ΠΣΑΠΠ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών ΠΣΑΠΠ, όπως κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και βραβεύει τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες που ξεχώρισαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, σε Super League 1, A’ Κατηγορία Γυναικών και Super League 2, σε μια ειδική εκδήλωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 20:00, με ζωντανή και αποκλειστική κάλυψη από το ACTION 24. 

Οικοδεσπότες της κορυφαίας εκδήλωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας, οι οποίοι θα αναδείξουν στιγμές και θα εστιάσουν σε ανθρώπους που ξεχώρισαν με τη δράση τους στους αγωνιστικούς χώρους, με ενέργειες που πολλαπλασιάζουν τα θετικά μηνύματα του αθλητισμού, ενώ η Βάλια Πηλιανίδη, θα έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ από τα παρασκήνια των βραβεύσεων.

Η προβολή της «42ης Γιορτής ΠΣΑΠΠ» εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης του ACTION 24 στον ελληνικό αθλητισμό, με τη μετάδοση αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, την αποκλειστική μετάδοση της Elite League του μπάσκετ, την προβολή γεγονότων και αθλητικών εκδηλώσεων.

Ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ποια η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια ανά κατηγορία για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπως ψηφίστηκαν και αναδείχθηκαν από τους και τις συναδέλφους τους σε Super League 1, Super League 2 και A’ Κατηγορία Γυναικών αντίστοιχα; Ποιοι απαρτίζουν την καλύτερη ενδεκάδα της Super League 1;

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαιριστή και της ποδοσφαιρίστριας, «έρχεται» απόψε, στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24 και του Flash.gr μέσω livestreaming.

Δείτε την 42η κορυφαία βράβευση απόψε στις 20.00 ζωντανά και αποκλειστικά από το ACTION 24!