Ο Κώστας Συνολάκης έρχεται απόψε στην εκπομπή «ΕQ» αποκλειστικά στο ACTION 24

ΕΚΠΟΜΠΗ EQ
Ο Κώστας Συνολάκης έρχεται απόψε στην εκπομπή «ΕQ» αποκλειστικά στο ACTION 24

Η δημοσιογραφική εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται απόψε στις 21:00 όπως και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Το νέο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας λαμβάνει χώρα στην Ακαδημία Αθηνών και φιλοξενεί τον ακαδημαϊκό καθηγητή Κώστα Συνολάκη σε μια αναλυτική συζήτηση για τα ακραία φυσικά φαινόμενα στην χώρα μας αλλά και εναλλακτικές λύσεις σε κινδύνους που ελλοχεύουν.

Ο καθηγητής Συνολάκης σε μια ουσιαστική συζήτηση για το κλίμα και τις καταστροφές που έχει βιώσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναλύει τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να μην ξεπεράσουμε το σημείο «μηδέν». Περιγράφει τις τρομακτικές εικόνες που έχει συναντήσει ο ίδιος από τα ταξίδια του σε σημεία μεγάλων καταστροφών και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει όταν επιστρέφει πίσω στην χώρα μας. Τέλος, μιλάει στην Έλενα Παπαβασιλείου για την έλλειψη τεχνογνωσίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, τους κινδύνους που παραμονεύουν στο άμεσο μέλλον αλλά και τα επόμενα βήματα για ένα πιο αποτελεσματικό «112».
Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.
Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»