Ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται στην εκπομπή «ΕQ» του ΑCTION 24

ΕΚΠΟΜΠΗ EQ
Ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται στην εκπομπή «ΕQ» του ΑCTION 24

Απόψε στις 21:00 το νέο επεισόδιο «ΕQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται και απόψε το βράδυ στις 21:00 με νέο επεισόδιο αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Η δημοσιογραφική εκπομπή του ACTION 24 φιλοξενεί κάθε εβδομάδα έναν καλεσμένο από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, ο οποίος υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη. Απόψε στο στούντιο του «EQ» έρχεται ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς.
Ο Λάκης Γαβαλάς, με τον άλλοτε δεικτικό και καυστικό λόγο που διακατέχει την προσωπικότητα του, δεν διστάζει να πάρει θέση στο επίκαιρο θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και την θέση της γυναίκας σήμερα. «Με εκνευρίζει που ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν γονείς» αναφέρει ο ίδιος και αιτιολογεί την θέση του λέγοντας ότι οι περισσότεροι, είτε είναι ετερόφυλοι είτε ομόφυλοι, δεν είναι ικανοί να είναι γονείς.
Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά στην Έλενα Παπαβασιλείου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη φυλακή οι οποίες όμως τον άλλαξαν σαν χαρακτήρα. Τέλος, μιλάει για τις προκλήσεις της ζωής του στα 72 του χρόνια αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια για το μέλλον.
Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται αύριο το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»