Ο Μάκης Τσέλιος μας συστήνει τον τετράποδο φίλο του Ερμή, που του έχει κλέψει την καρδιά

Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» με τη Μαρία Κωνσταντάκη έρχοται αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, όπως και κάθε Σάββατο στις 20:00, και φιλοξενούν τον Μάκη Τσέλιο, τον Κωνσταντίνο Δέδε, την Ματίνα Δημητροπούλου και τον Ευάγγελο Ισμυρλή με τους μικρούς τους φίλους αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Οι «ΜΟΥΔΟΥΔΕΣ» επισκέπτονται την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου συναντούν τον Πρόεδρο της, κύριο Κωνσταντίνο Δέδε. «Η συμπεριφορά μας απέναντι σε πλάσματα που μας έχουν ανάγκη και εξαρτάται η διαβίωση τους από εμάς είναι 100% ο ορισμός του πολιτισμού», αναφέρει ο κύριος Δέδες. Επίσης, μας συστήνει τη Σίσσυ την σκυλίτσα που υιοθέτησε και μεγάλωσε το προσωπικό του πολιτιστικού πολυχώρου της πόλης.

Στη συνέχεια, η Μαρία συναντά τον Ευάγγελο Ισμυρλή, τον πρώτο Έλληνα σεφ που μαγειρεύει αποκλειστικά για σκύλους και γάτες. Ο σεφ των τετραπόδων μάς εξηγεί τον τρόπο που οι συνταγές του βοήθησαν στην αντιμετώπιση σημαντικών παθήσεων των γούνινων συντρόφων μας.

Είναι η Ελλάδα μια φιλική προς τα ζώα χώρα; Η Ματίνα Δημητροπούλου μαζί με την σκυλίτσα της την Μίλη διατηρούν έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ», θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τα pet friendly μέρη της πόλης και από τα ταξίδια που κάνουν οι δυο τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος μας συστήνει τον Ερμή, τον τετράποδο καλλονό που του «έφτιαξε τη ζωή».

Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» φιλοξενούν γνωστά πρόσωπα με τα κατοικίδιά τους. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα φιλοζωίας και ανθρωπιάς. Γαϊδουράκια, γάτες, σκύλοι, κουνέλια, παπαγάλοι, ελάφια και αλεπούδες θα μας πουν τις δικές τους ιστορίες. Θα μας συγκινήσουν, θα μοιράσουν χαμόγελα και φως και θα μας δώσουν λίγη από τη δύναμή τους ώστε να τους μοιάσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.