Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» φιλοξενούν τον Δ. Ουγγαρέζο μαζί με τον μικρό του φίλο Κούπερ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ

Η μοναδική φιλοζωική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» με τη Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται αύριο 16 Δεκεμβρίου, όπως και κάθε Σάββατο στις 20:00 αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» υποδέχονται τον Κούπερ και τον περήφανο κηδεμόνα του, Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο αεικίνητος και αξιολάτρευτος Κούπερ είναι η μεγάλη του αδυναμία ή καλύτερα η μεγάλη του δύναμη! «Είναι ο φίλος μου… Είναι μέλος της οικογένειάς μου… Βρίσκεται δίπλα μου πάντα, σε κάθε βήμα, προσφέροντας μού ανιδιοτελή αγάπη», λέει ο Δημήτρης.
Στη συνέχεια, η Μαρία συναντά τον κτηνίατρο Λάζαρο Καρανάσιο για να μάθουμε πώς θα φροντίσουμε για την καλή υγεία του ζώου μας και πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα παράσιτα. Γνωρίζοντας λοιπόν, πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά φροντίζουμε τους μικρούς ή λίγο μεγαλύτερους φίλους μας με χειροποίητα σαπούνια με αγνά υλικά. Η Κατερίνα Αγραφιάδου μας «ξεναγεί» σε έναν ευωδιαστό κόσμο.

Τέλος, οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» γνωρίζουν το σημαντικό έργο του «Δημοτικού Κτηνιατρείου Αθήνας» και μαζί με την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων, την Σεραφίνα Αβραμίδου, υπεύθυνη για τα ζώα, δίνουν το μήνυμα πως όταν υπάρχει θέληση, πάντα υπάρχει τρόπος!

Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» φιλοξενούν γνωστά πρόσωπα με τα κατοικίδιά τους. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα φιλοζωίας και ανθρωπιάς. Γαϊδουράκια, γάτες, σκύλοι, κουνέλια, παπαγάλοι, ελάφια και αλεπούδες «θα μας πουν» τις δικές τους ιστορίες. Θα μας συγκινήσουν, θα μοιράσουν χαμόγελα και φως και θα μας δώσουν λίγη από τη δύναμή τους, ώστε να τους «μοιάσουμε» και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.