Το πρωτάθλημα της Super League 2 έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Super League 2 έρχεται αυτή τη σεζόν ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24.

Το πρωτάθλημα της Super League 2, της δεύτερης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που δίνει δύο πολύτιμα εισιτήρια για τη Super League, κλέβει την παράσταση με την συμμετοχή ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου που φιλοδοξούν στην διάκριση.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο ομίλους, Νότιο και Βόρειο, με την συμμετοχή 12 ομάδων σε κάθε έναν από αυτούς. Μετά από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, θα ακολουθήσουν play-offs με την συμμετοχή των 5 πρώτων από κάθε όμιλο, από όπου θα προκύψουν οι 2 πρωταθλητές (σε Νότο και Βορρά) που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου για την μεγάλη κατηγορία.

Η αρχή των μεταδόσεων για το ACTION 24 γίνεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 15:00 με το ντέρμπι της Καλλιθέας απέναντι στην Καλαμάτα για το Νότιο Όμιλο. Οι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με έναν βαθμό να τις χωρίζει, διεκδικούν την άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα.

Η συνέχεια θα δοθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 15:00 με την ΑΕΛ, που βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης του Βορείου ομίλου, να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η αθλητική δράση στο ACTION 24 συνεχίζεται δυναμικά και μεταδίδει το πρωτάθλημα της Superleague 2 μέσω της συχνότητας του αλλά και μέσα από το live stream της ιστοσελίδας του action24.gr.