Γ. Οικονόμου στην «Πρωινή Ζώνη»: Δεν θα σταματήσουμε με τη σύλληψη του δράστη, αξιοποιούμε στοιχεία και γι άλλες υποθέσεις

Γ. Οικονόμου στην «Πρωινή Ζώνη»: Δεν θα σταματήσουμε με τη σύλληψη του δράστη, αξιοποιούμε στοιχεία και γι άλλες υποθέσεις

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθυνού, με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα στο περιθώριο της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο 31χρονος αστυνομικός στα επεισόδια του Ρέντη.

Ο Γιάννης Οικονόμου επεσήμανε αρχικά πως ο άτυχος άνδρας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, με την ευχή να πάνε όλα καλά. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον φάκελο που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο με ονόματα που «φωτογραφίζουν» δράστες που υποκινούν την οπαδική βία και έχουν συμμετάσχει σε ανάλογες δράσεις στο παρελθόν.

Στάθηκε επίσης στον «καθοδηγητή» που υπέδειξε ο φερόμενος ως δράστης, για τον οποίο οι αρχές συλλέγουν στοιχεία με στόχο «να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της δολοφονικής επίθεσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. «Δεν τελειώνει για εμάς το επεισόδιο του Ρέντη με την σύλληψη του καθοδηγητή» τόνισε ο κ. Οικονόμου, αναδεικνύοντας την προσπάθεια που καταβάλλει η πολιτεία να λύσει οριστικά το πρόβλημα της οπαδικής βίας που ταλανίζει όχι μόνο τον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Οικονόμου στην «Πρωινή Ζώνη»: