Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη”

ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ”Πρωινή Ζώνη” και μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών ένα χρόνο μετά, καθώς και για τα μέτρα τα οποία έλαβε η κυβέρνηση μετά το δυστύχημα. Ακόμη ξεκαθάρισε πως πιστεύει στη λειτουργικότητα των απογευματινών χειρουργείων και πως είναι μια ενέργεια που θα συνεχίσει να στηρίζει.

Θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί μέσα σε αυτό το τρένο”, δήλωσε αρχικά και σημείωσε πως η κυβέρνηση έλαβε όλα τα μέτρα που μπορούσε να λάβει μετά από το τραγικό δυστύχημα. Επεσήμανε επίσης πως η ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση των αιτιών και των ευθυνών για το δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποίησε ενέργειες με μεγάλη ταχύτητα.

Αναλαμβάνω πολιτικό ρίσκο για τα απογευματινά χειρουργεία, θα κριθώ από το αποτέλεσμα”, σημείωσε ο υπουργός υγείας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του και ξεκαθάρισε πως πιστεύει στη λειτουργικότητα και την αναγκαιότητα των απογευματινών χειρουργείων, και πως μόνο το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή τους θα μπορέσει να τον κρίνει.

Τέτοια κωμωδία όπως το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αδύνατον να μην τη δω”, δήλωσε εξάλλου όταν αναφέρθηκε στις εξελίξεις και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα: