Ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, στην «Πρωϊνή Ζώνη»

ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
Ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, στην «Πρωϊνή Ζώνη»

Ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», με τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθυνού, και μίλησε για την κομματική αντιπαράθεση για τα μη κρατικά ΑΕΙ και για την Εισαγγελική Έρευνα στην οποία υποβλήθηκε η εταιρεία Κασσελάκη στις ΗΠΑ.

«Η θέση της Ελλάδας είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην Αλβανία στη σχέση του κράτους δικαίου», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης σχετικά με την υπόθεση Μπελέρη.

Στη συνέχεια της πολιτικής του συζήτησης ο Υπουργός Επικρατείας, μίλησε για την υπόθεση των τελευταίων ημερών σχετικά με τα Email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Ακόμη σχολίασε και την εισαγγελική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε η εταιρεία Κασσελάκη στις ΗΠΑ.

«Υποκρισία από την πλευρά της Αριστεράς η μη ψήφιση των μη κρατικών ΑΕΙ», τονισε ο Μάκης Βορίδης, και στη συνέχεια υποστήριξε πως τα μη κρατικά πανεπιστήμια θα αποτελέσουν πρότυπο των δημόσιων πανεπιστημίων.

«Δεν το θέλει η Αριστερά γιατί δεν θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν οι μπαχαλάκηδες», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Επικρατείας στο τέλος της πολιτικής του τοποθέτησης.

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα: