Η Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται με τη νέα εκπομπή «ΕQ» στο ACTION 24

Το «EQ» είναι η διεθνής συντομογραφία της συναισθηματικής νοημοσύνης. Με αυτό τον τίτλο, «EQ», η Έλενα Παπαβασιλείου δημιούργησε μια νέα δημοσιογραφική εκπομπή, στην οποία, κάθε εβδομάδα, ένας νέος καλεσμένος από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, θα υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη.

Η εκπομπή «EQ» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου μέσα από την συχνότητα του ACTION 24 και παρουσιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της πολιτικής, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας και του lifestyle, εστιάζοντας στην ανάδειξη των -όχι και τόσο εμφανών– πτυχών της προσωπικότητας τους.

Η Έλενα Παπαβασιλείου, μέσα από ένα παιχνίδι ανταλλαγής προσωπικών ερωτήσεων και απαντήσεων, αναζητά κάθε φορά τη σύνδεση με τον καλεσμένο της, δημιουργώντας το νήμα που ενώνει δύο ανθρώπους που αν και άγνωστοι μεταξύ τους, μοιράζονται σκέψεις και προβληματισμούς τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Συζητούν, συμφωνούν και διαφωνούν πάνω σε θέματα που όλους μας αφορούν με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Η νέα εκπομπή του ACTION 24 παράγει μέσα από τον διάλογο μια πολυθεματική προσέγγιση πάνω σε προσωπικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά ζητήματα. Η αναζήτηση αυτή διευρύνεται με βίντεο, ρεπορτάζ και στοιχεία από την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια επικαιρότητα. Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου ενώνει ουσιαστικά τον καλεσμένο και τους προβληματισμούς του με αυτούς του θεατή, δημιουργώντας τις απαραίτητες γέφυρες επικοινωνίας.