Πρεμιέρα για την εκπομπή «EQ» με καλεσμένο τον Χάρη Δούκα

ΕΚΠΟΜΠΗ EQ

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου στις 21:00, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Ποδαρικό στο πρώτο επεισόδιο κάνει ο Χάρης Δούκας, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Χάρης Δούκας μιλάει στην Έλενα Παπαβασιλείου για τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα, την οικογένεια, τις φιλίες και την αγάπη του για τις φυσικές επιστήμες. Επιμένει στην ατζέντα για το κλίμα και την ανάγκη ενίσχυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως μοναδική εναλλακτική λύση στο ενεργειακό πρόβλημα, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει το άγχος αλλά και την προσμονή του για τα νέα του καθήκοντα ως δήμαρχος. Μαζί με τη Έλενα επισκέπτονται το 104ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηναίων ενώ συζητούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτιριακές υποδομές του Δήμου.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται αύριο το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ».