Το νέο επεισόδιο του «ΓΚΑΡΑΖ» έρχεται στο ACTION 24

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΚΑΡΑΖ

Αύριο στις 22:00 το έκτο επεισόδιο του «ΓΚΑΡΑΖ» με τον Ζήση Ρούμπο

Ο Ζήσης Ρούμπος αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη αύριο βράδυ όπως κάθε Σάββατο στις 22:00, με το νέο επεισόδιο του «ΓKΑΡΑΖ» αποκλειστικά στο ACTION 24. Αυτή την βδομάδα υποδεχόμαστε τον Ρους και τον Ηλία Φουντούλη σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, γέλιο και εκπλήξεις στην ατμόσφαιρα του «ΓKΑΡΑΖ».

Ο Γιώργος Ρουσέτος, γνώστος σε όλους μας ως Rous, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, τραγουδάει μεταξύ άλλων unplugged την πολύ μεγάλη επιτυχία του «Εξαιρέσεις». Μοιράζεται μαζί μας τον λόγο που δίνει πλέον ελάχιστες συνεντεύξεις και μας αποκαλύπτει τί είναι αυτό που μπορεί να του δημιουργήσει έντονο άγχος. Μας αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το τραγούδι που έγραψε σε μόλις έξι ώρες για την Χάρις Αλεξιού, ενώ περιγράφει την αντίδραση του όταν κάποιος οικειοποιήθηκε το όνομα του και έκανε περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Ζήσης Ρούμπος φιλοξενεί στο «ΓKΑΡΑΖ» τον πολυτάλαντο Ηλία Φουντούλη, ο οποίος μας εξηγεί πώς από αρχισυντάκτης τηλεοπτικών εκπομπών ξεκίνησε να γράφει βιβλία, να καταφέρει να γίνει εκδότης, να ασχολείται με την μαγειρική και φυσικά να γίνει κωμικός κάνοντας παραστάσεις Stand up.

Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24 κάθε Σάββατο στις 22:00! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24

Αποκλειστικά από την τηλεόραση του ACTION 24!