Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Γιάννης Σαρακατσάνης στο ΓΚΑΡΑΖ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΚΑΡΑΖ

Με την πιο κεφάτη διάθεση και ανεξάντλητο χιούμορ, ο Ζήσης Ρούμπος υποδέχεται στη σκηνή του «ΓΚΑΡΑΖ» δύο ακόμη ταλαντούχους καλεσμένους, τον Σπύρο Γραμμένο και τον Γιάννη Σαρακατσάνη σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, γέλιο και εκπλήξεις .

Ο Σπύρος Γραμμένος αποκαλύπτει πώς από κομμωτής -ακόμα και του Ζήση- κατέληξε να γίνει συνθέτης, τραγουδοποιός, ηθοποιός, αλλά και συγγραφέας βιβλίων. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα με guest συμμετοχή στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και μέλος της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», έρχεται να μας τραγουδήσει και να μας αφηγηθεί ιστορίες γέλιου και ψαρέματος.

Στη συνέχεια, ο Ζήσης καλωσορίζει τον ευφυή Γιάννη Σαρακατσάνη με πιστοποιημένο ΙQ 156. Ο Γιάννης, εκτός από μαθηματικός και stand up comedian είναι και σκηνοθέτης και youtuber. Γνωρίζεται με τον Ζήση από το 2005 και όμως συνεχίζει να τον «εκνευρίζει»! Μια ζεστή και αληθινή συζήτηση εκτυλίσσεται μεταξύ δύο φίλων που δεν διστάζουν να μιλήσουν για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους.

Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24 κάθε Σάββατο στις 22:00!

Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!